Yhteystiedot

Moottorikerho MK2001

Uusimmat kuvat

Traktorien kiihdytyskilpailut 

Moottorikerho MK2001 ry ei ole yksinomaan moottoripyöräkerho. Toimintaamme kuuluu paljon muutakin, kuten olet ehkä jo huomannutkin. Talvella kun tiet ovat hieman hankalampia ajaa moottoripyörällä, järjestämme toimintaa Vieremän Palosenjärven jäällä sijaitsevalle jääradallemme. Kevättalven kohokohtana on ollut jo vuodesta 2003 järjestämämme, ne aidot  ja alkuperäiset Traktorien kiihdytyskilpailut. Yllättävän suuren suosion saaneet kilpailut ovat houkutelleet parhaimmillaan viitisenkymmentä kilpailijaa ja yleisöä on ollut toista tuhatta asiasta kiinnostunutta. SÄÄNNÖT ovat erikoiset, mutta niin on ratakin. Kilpailu käydään viimeisen päälle kiilloitetulla jäällä ja minkäänlaisia liukuesteitä ei sallita renkaissa. 

 viereman_kiihdytykset_12.03.2011_071.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vuosi 2008 oli siitä erikoinen, että kisa käytiin vain takapotkutraktoreilla, koska emme voineet taata jään kestävyyttä painavemmille nelivetotraktoreille. Tieto kisoista oli levinnyt ympäri Suomea ja nyt Saksassakin tiedetään kuinka hulluja suomalaiset ovat, sillä paikalla oli Saksan television kuvausryhmä!

 

viereman_kiihdytykset_12.03.2011_081.jpg 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kerhomme on osallistunut myös Iisalmen keskustassa pidettävien Zetorien kiihdytyskilpailujen järjestelyihin. Tapahtuma kiinnostaa ja sitä seuraa kadunvarrelta 2-3 tuhatta henkilöä.